OM MEG

Hvem er jeg? Jeg er kaos. Det er i alle fall slik jeg har lett for å se på meg selv. Men jeg er nok litt mere nyansert enn som så. 🙂  

Monica, -kort fortalt

Jeg er 37 år, lykkelig gift med samme mannen som jeg møtte for snart 20 år siden, mor til to flotte gutter, to herlige pelsbarn, 8 høner, 1 hane og foreløpig 6 små kyllinger. Jeg bor i et nyrestaurert hus fra 1800-tallet på en litt forblåst plass av en gård, og jeg pendler en halvtime fire dager i uka for å komme til jobb. 

Jeg er kreativ. Jeg elsker å fotografere, filme, synge, skrive, tegne, -men det er vanskelig å følge opp så mange interesser i løpet av en travel hverdag. Heldigvis jobber jeg som markedskonsulent for et konsern der jeg få utløp for blant annet foto, film og skriving. 

Jenta med alle bokstavene

Jeg er levende opptatt av fysisk og psykisk helse, da med fokus på rett kosthold samt mental og fysisk trening. Jeg har opp i gjennom tiden fått diagnosene ME, Fibromyalgi, PTSD (Posttraumatisk Stresslidelse) og ADD (det samme som ADHD, bare uten hyperaktiviteten). I tillegg har jeg fått påvist LGS (Lekk Tarm Synrom), IBS (Irritabel Tarmsyndrom), og jeg er en HSP (Høysensitiv Person). Jeg har vært så utmattet at jeg ikke orket løfte hodet fra puten for å se hvem som kom inn i rommet. Jeg hadde perioder der jeg ikke taklet lyd og lys. Dette har satt dype spor i meg, og det har blitt en slags quest å finne veien ut av alt sammen. Jeg er idag så og si symptomfri fra samtlige diagnoser og plager! Dette må blogges om.

Jeg ønsker mer ut av livet

Nå har jeg vært frisk en god stund. Det å være fanget i egen kropp over så lang tid gjør noe med en og setter livet i perspektiv. Nå er jeg ivrig etter å LEVE og å samtidig leve ut drømmene mine. Det siste året har jeg derfor ivret etter å lære meg å sette meg konkrete mål og å jobbe med å gjennomføre dem.

Men det er pokker’n så vanskelig å nå sine mål! Det kan veldig ofte føles som at hver eneste dag er en kamp. At alt er pes. At jeg ikke har nok tid og energi til å få til alt sammen. Men likevel er det så mange der ute som får til underverker! Kan de, så kan jeg. Jeg må bare finne ut hvordan

Dette blogger jeg om

Det er dét denne bloggen handler om. Jeg ønsker å skrive om livets utfordringer, hvordan man kan sette seg konkrete mål og jobbe mot dem. Dette er ikke noe jeg er ekspert på. Veien blir til mens jeg går. Men jeg har erfart gang på gang at man lærer ting lettere dersom man forteller andre om det og lærer ting bort.

I tillegg kan det hjelpe å dele med andre hva slags mål man har. Da føler man kanskje at man forpliktet seg til å gjennomføre de? 🙂 

Siden jeg er så glad i å fotografere, redigerer bilder osv, kan det hende at denne bloggen også blir krydret med innlegg om de kreative interessene mine. Jeg planlegger blant annet å lage et portfolio her, -jeg har tatt frilansjobber i mange år og har mye flotte bilder å vise frem!

Disclaimer

Jeg er hverken lege eller psykolog. Jeg har ingen utdannelse innen ernæringsterapi eller coaching heller. Alle de tips og råd jeg eventuelt skulle komme med i denne bloggen er basert på egne erfaringer og mine oppfattelser av disse. Livets Skole er den mest relevante utdannelsen jeg har å vise til.

Det er også viktig å ta i betraktning at alle mennesker, inkludert meg selv, er i konstant forandring. Det jeg mener i dag, er det ikke sikkert jeg mener om et halvt år eller om en halvtime. Det jeg vet nå kan raskt bli endret når kunnskapen øker. Derfor er det viktig for meg at de som titter innom bloggen min ikke dømmer meg for hardt dersom jeg av og til tråkker i salaten. 🙂 I’m only human after all. 

Siden jeg har som mål å bruke minst mulig tid på hvert innlegg jeg skrive, vil det sansynligvis ikke finnes linker til kilder og forskningsrapporter i mine innlegg. Det blir rett og slett for omstendig for meg, i alle fall i første omgang. 

Velkommen som leser! 

Det er skikkelig stas for meg at du har snublet innom min nettside, og jeg håper at du legger igjen en kommentar dersom du finner noen av mine blogginnlegg interessante. Det er veldig stas å vite at det er noen der ute som leser det jeg skriver. 🙂 

Har du nettside/blogg selv? Send meg navnet på siden din, så titter jeg innom når jeg har ledige stunder. 🙂 

Facebook Comments
Back to Top