Da var jeg i gang igjen! Tanken om å lage en ny nettside har ligget og gnagd i bakgrunnen over lang tid. Jeg trodde jeg nesten jeg skulle bli gal av all den gnissinga.

Lenge tenkte jeg at dersom jeg hadde et så stort behov for å skrive, kunne jeg da like så godt begynne skrive dagbok. Men vet du hva, -det frister ikke. Det er nemlig noe helt eget ved å ha et sted der man kan dele tankene sine med andre. Det føles nesten bortkastet å skulle skrive noe som andre ikke får lese.

Mitt håp er at det er noen andre der ute som kanskje kjenner seg igjen i det jeg skriver. Eller bare trenger litt oppmuntring i hverdagen. For det er ikke lett å være menneske. Vi vet som regel hva vi burde gjøre eller hva vi ønsker å gjøre, men det kan jo være pokkern meg så vanskelig å faktisk gjøre det!

Det å nå sine mål er ikke bare enkelt. Det kan jeg skrive under på. Som headerbildet så klart viser, er det alltid noen vanskelige utfordringer på veien mot et mål, og det er det jeg ønsker at denne bloggen skal handle om: vanskelighetene vi møter på og hvordan vi kan jobbe seg gjennom dem.

Jeg er ingen ekspert, men jeg har god selvinnsikt. Og jeg har levd i tju… trædv… eeeh 37 år med visse utfordringer. Helsemessige og mentale utfordringer. Så jeg har i det minste endel livserfaring å vise til.

Det blir spennende å se hvordan denne reisen blir. Legg gjerne igjen en liten kommentar dersom du har snublet over nettsiden min, -da blir jeg hoppende glad! Det er tross alt alltid gøy å oppleve at det er liv der ute.

Facebook Comments
Back to Top